2441040091 6948254242 Ηρώων Πολυτεχνείου 13 xkanavitsa@yahoo.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ξένια Α. Καναβιτσά
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια | Καρδίτσα
 
 

 
 

Η Καναβιτσά Ξένια είναι Ψυχολόγος -Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο από το 2001. Κατέχει πτυχίο Ψυχολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος από τη Διεύθυνση Υγείας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καρδίτσας.Έχει πολυετή εμπειρία στην ψυχοθεραπεία ενηλίκων και εφήβων.

Εκπαιδεύτηκε στα ψυχομετρικά διαγνωστικά εργαλεία στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Έχει συμμετάσχει στο πρόγραμμα εκπαίδευσης των εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού. Είναι εξωτερικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Συμβουλευτική στην Ειδική Αγωγή, την Εκπαίδευση και την Υγεία”. Εχει εργαστεί με μερική απασχόληση στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΙΑΣΙΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΕ.

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων από την Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρεία, την Ελληνική Εταιρεία Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας, την Ψυχαναλυτική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος, το Ινστιτούτο Ψυχολογίας και Υγείας κ.α.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 

Η Καναβιτσά Ξένια διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Καρδίτσα και παρέχει ψυχολογική αξιολόγηση, διάγνωση, Ψυχοθεραπεία, Συμβουλευτική ή Ψυχοεκπαίδευση, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε θεραπευόμενου. Διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στις Διαταραχές Προσωπικότητας, τις Αγχώδεις Διαταραχές και τις Συναισθηματικές Διαταραχές.

Επιπλέον παρέχει ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία για ένα μεγάλο φάσμα προβλημάτων όπως προβλήματα άγχους (γενικευμένο άγχος, κρίσεις πανικού, φοβίες, ψυχαναγκασμοί), προβλήματα σχέσεων, αυτοεκτίμησης, εξαρτήσεων, πρόσληψης τροφής, κατάθλιψη κ.α. Παρέχεται η δυνατότητα συνεδριών εξ αποστάσεων (διαδικτυακά)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 

xkanavitsa@yahoo.com
 
 

2441040091 - 6948254242
 
 

Ηρώων Πολυτεχνείου 13 | Καρδίτσα